Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بر اساس برنامه‌ریزی ۱۰۰۰ پنل خورشیدی در راستای بازتوانی مددجویان بهزیستی استان اصفهان ایجاد می‌شود و با تلاش صورت گرفته کمک ۸۱۰ میلیارد ریالی به مددجویان استان اصفهان در سال گذشته صورت گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   اردستان ، سازمان بهزیستی به عنوان یک ابرسازمان که دارای وظایف متعددی در حوزه‌های اجتماعی، توانبخشی، پیشگیری و مسکن و اشتغال مددجویان است کشور را به عنوان یکی از موفق‌ترین کشورهای منطقه و خاورمیانه به‌خصوص در حوزه توانبخشی مبدل ساخته و خدمات تخصصی این سازمان در سطح منطقه و حتی در مقیاس بین‌المللی نیز قابل طرح بوده و از جایگاه بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیرین به عنوان بازوان اصلی درحمایت از جامعه هدف کمک شایانی در ارتقاء معیشت خانواده‌های نیازمند و مددجوی بهزیستی انجام می‌دهند که یکی از کارهای بزرگ آنان حمایت کامل از ساکنین در مراکز نگهداری شبانه‌روزی اعم از سالمندان، معلولین و شبه خانواده است.

90000معلول تحت حمایت بهزیستی استان اصفهان است

سید کمال صدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: حوزه توانبخشی بهزیستی استان اصفهان بالغ بر90 هزار نفر معلول را تحت پوشش دارد و این معلولین در گروه‌های مختلف جسمی حرکتی، معلولین ذهنی، افراد نابینا و نیمه بینا، افراد ناشنوا و نیمه شنوا، بیماران روانی مزمن، افراد ضایع نخاعی و معلولین حسی حرکتی در قالب این آمار قرار می‌گیرند که تحت پوشش قرار گرفته می‌شوند.

وی افزود: در حال حاضر نزدیک به 192 مرکز روزانه و شبانه‌روزی در سطح استان اصفهان داریم که نزدیک به 65 مورد مرکز شبانه‌روزی و 127 مرکز به صورت روزانه که به 11 هزار مددجو به صورت روزانه، شبانه و یا در قالب ویزیت و مراقبت در منزل خدمات توانبخشی را ارائه می‌کنند.

سرپرست معاونت توانبخشی بهزیستی استان اصفهان گفت: در شهرستان اردستان هم نزدیک به 700نفر مددجو در بخش توانبخشی داریم و سه مرکز در شهرستان فعال است که یک مرکز روزانه و دو مرکز شبانه روزی که یکی سالمندان و دیگری مرکز معلولان ذهنی در روستای کچومثقال است که به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند.

موسسه سالمندان کوثر اردستان با 5هزارمتر زیر بنا در حال ساخت است

وی ابراز داشت: در حال حاضر موسسه خیریه کوثر با نزدیک به پنج هزار متر زیربنایی که ایجاد کرده شرایط بسیار خوبی را دارند مهیا می‌کنند برای ارائه خدمات روزانه و شبانه‌روزی به سالمندان شهرستان اردستان که با همت خیران و مشارکت آن‌ها بتوانند فضاهای خود را تکمیل و شرایط برای اخذ پروانه فعالیت فراهم شود و ما هم بتوانیم مددجویان واجد شرایط را به این شهرستان معرفی کنیم.

صدیقی بیان کرد: مرکز موسسه خیریه کوثر شهرستان اردستان با فضایی نزدیک به 30 هزار متر مربع مساحت دارد و پنج هزار متر زیربنا دارد که خیران و مسئولان این موسسه فکر بازی را داشته و محل‌های خوبی را تعبیه کرده‌اند و به جای اینکه بخواهند در ارتفاع ساخت و ساز کنند توانسته‌اند در سطح اینکار را انجام دهند و این می‌تواند برای سالمند شرایط خوبی را ایجاد کند و ما در آینده با یک تراکم سالمندی مواجه می‌شویم و شاید در 20 یا 30 سال آینده یک چهارم جمعیت ما را سالمندان تشکیل بدهند و مجبور هستیم که از همین الان فکر سالمندان باشیم تا در آینده با مشکلی مواجه نشویم و با ظرفیت‌هایی که ایجاد شده تا 250نفر را گنجایش پذیرش داشته و خدمات دهند.

95 درصد خدمات به مددجویان توسط خیران تامین می‌شود

امید رحمانیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان اظهار داشت: بهزیستی استان اصفهان در راستای دیدار چهره به چهره‌ای که با مددجویان سازمان و مدیر کل سازمان بهزیستی کشور داشتیم دومین سفر استانی را در سال گذشته به شهرستان اردستان داشتیم و در موضوع مشارکت‌ها در راستای اعتماد سازی و اطمینان‌سازی خیران اولین گام ما اطمینان و اعتماد‌سازی خیران است و بهزیستی به عنوان تخصصی‌ترین نهاد حمایتی تقریباً بالای 95 درصد خدماتی که به جامعه هدف ارائه می‌دهد واگذار به موسسات کرده و خیران بار اصلی کارهای حمایتی و معیشتی خانواده‌ها را به دوش می‌کشند.

وی افزود: در استان اصفهان نزدیک به 10 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی استان اصفهان هستند و 123 هزار معلول که در سال گذشته بالغ بر 9 پویش را برگزار کردیم در معاونت امور مشارکت‌های مردمی که باید از خیران که در قالب زکات فطریه کوشا بودند تشکر کرد که نزدیک به 10 میلیارد ریال فطریه روزه‌داران را به سازمان بهزیستی استان پرداخت کردند و امسال برای اولین بار کد دستوری‌های جداگانه‌ای را برای شهرستان‌ها تعریف کردیم تا خیران بتوانند کار خیر را برای محل سکونت خودشان داشته باشند و مبالغ کمتر از 48 ساعت تحویل مددجویان بهزیستی شده است که نسبت به سال گذشته 13 درصد افزایش رشد در تعداد مشارکت کنندگان داشته‌ایم.

1000 پنل خورشیدی در راستای بازتوانی خانواده مددجویان راه‌اندازی می‌شود

معاونت امور مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان اصفهان گفت: پویش آفتاب قد می‌کشد از طرح‌هایی است که جدیداً راه‌اندازی شده با هدف تامین یک‌هزار عدد پنل خورشیدی برای خانواده مددجویان که مبلغ 100 میلیون تومان است و با تفاهنامه بسیج سازندگی، بهزیستی و اداره برق منعقد شده است که خیران می‌توانند به عنوان سهم آورده مددجویان مبلغی را کمک کنند و یکی از کارهای خیلی خوبی که خیران می‌توانند داشته باشند در راستای بازتوانی خانواده‌هاست و ما اگر بتوانیم خانواده‌ها را در راستای اشتغال بازتوان کنیم بیشترین کمک را به آن‌ها انجام داده‌ایم.

رئیس بسیج سازندگی: 50 هزار پنل خورشیدی در سطح کشور نصب می‌شود رئیس سازمان بسیج سازندگی: 5 قرارگاه ملی جهادی راه‌اندازی شد/ توزیع 50 هزار پنل خورشیدی بین روستائیان 550 پنل خورشیدی توسط گروه‌های جهادی در اصفهان نصب شد

رحمانیان ابراز داشت: با توجه به اینکه بسیاری از موسسات خیریه در کنار سازمان بهزیستی در حال فعالیت هستند و خیران را دارند در سال گذشته یا کمک خیران اعم از مراکز دولتی و غیر دولتی استان نقدی و غیر نقدی بالغ بر 81 میلیارد تومان توانستیم کمک کنیم و آن را به جامعه هدف برسانیم که بیشتر در بُعد کمک غیر نقدی انجام می‌شود که در همین رابطه و در طرح شبی به رنگ خدا برای اولین بار خیران به میهمانی مددجویان رفتند و هزینه‌ها را خیران می‌پرداختند تا از نزدیک با مشکلات مددجویان آشنا شوند که نزدیک به 20 هزار سبد کالا در استان اصفهان به مبلغ هر کدام 500 هزارتومان توزیع شد.

انتهای پیام/802/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهزیستی استان اصفهان شهرستان اردستان سازمان بهزیستی پنل خورشیدی سال گذشته خانواده ها شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۹۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود

در برنامه بالاتر موضوع تکمیل زیرساخت شهرک‌های صنعتی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. آقای ابراهیمی معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و آقای ولی‌پور مدیرعامل شهرک صنعتی شمس آباد به سوالاتی پاسخ دادند.

ولی پور گفت: زیرساخت در شهرک صنعتی دو بخش است یک مورد زیرساخت‌هایی که متولی ایجاد آن شرکت شهرک‌های صنعتی است و مورد دیگر زیرساخت‌هایی است که توسط وزارتخانه‌های دیگر باید ایجاد شود. در دسته اول بر اساس برنامه ریزی ها، بخشی از زیرساخت‌هایی که تدوین شده اجرایی می‌شود و اگرچه کمبود‌هایی در این بخش وجود دارد، اما نظام‌مند است.

او افزود: عمده چالشی که در شهرک‌های صنعتی دارند در دسته دوم زیرساخت‌ها قرار دارد. به عنوان مثال در شهرک صنعتی شمس آباد، وزارت نیرو ۶۰۰ مگاوات تعهد داده است، اما بر اساس آخرین گزارش ظرفیت ایجاد شده در حدود ۲۵۰ مگاوات است. مشکل قطعی برق مهمترین مشکل شهرک‌های صنعتی است. سال گذشته قطعی برق‌های نظام‌مند که از اواسط خرداد آغاز می‌شود و تا اواخر شهریور ادامه دارد را دو روز در هفته تجربه کردیم.

این صنعتگر ادامه داد: در طی این چهارماه حدودا یک ماه شهرک‌های صنعتی نتوانستند فعالیت داشته باشند و در شهرکی مثل شمس آباد، هزینه پرداختی کارفرما به کارگرانی که به دلیل قطعی برق نتوانستند کار کنند، ۶۰۰ میلیارد تومان بود.

ابراهیمی گفت: قسمتی از تعهداتی که سازمان صنایع کوچک می‌تواند انجام دهد، بر اساس برنامه زمانبندی، نیاز واحد‌های صنعتی را برطرف کردیم. اما آن بخش از کار که به صورت مشترک باید اقداماتی انجام شود، تا میزان مطلوب فاصله داریم. ما ۸۶۰ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور داریم. نیمی از این مقدار در گروه شهرک‌های تقاضا محور قرار دارند و زیرساخت‌های اولیه ایجاد شده است.

او ادامه داد: با توانیر ۱۲۴ تفاهم نامه در سطح کشور داریم که بر اساس آن ۵ هزار مگاوات به ظرفیت شهرک‌های صنعتی اضافه می‌شود. ۹.۲ هزار میلیارد تومان اعتباری بوده که در سال‌های گذشته برای تکمیل پست‌های برق پیش بینی شده بود؛ اما با توجه به تورم این پروژه‌ها سرمایه بیشتری نیاز دارند که در بودجه وزارتخانه‌ها نمیگنجد و به معنای دیگر بسیاری از خدمات این دستگاه‌ها به دلیل نبود اعتبار به عقب افتاده است.

ولی‌پور گفت: سهم بخش صنعت از مصرف آب کشور ۲ درصد است که لزوم آب شیرین هم نیست، اما سهم بخش کشاورزی ۹۸ درصد است. با ۱۵۰ لیتر آب در ثانیه که در اختیار شهرک صنعتی شمس آباد قرار گرفته ۴۵ هزار اشتغال ایجاد شده است.

ابراهیمی نیز در این باره گفت: به ازای هر لیتر آبی که در شهرک‌های صنعتی مصرف می‌شود در استان‌های مختلف کشور از ۵۰ تا بیش از ۱۰۰ مورد اشتغال زایی انجام می‌شود. البته صنایع بزرگ نیز با بهره گیری بازچرخانی آب باید نیاز خود را به حداقل برسانند.

او افزود: ۹۲ نقطه در کشور در مجاورت و داخل شهرک‌های صنعتی برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی پیشبینی کردیم. ۱۶ نقطه در هفت استان کشور و یک شهرک تخصصی را در برنامه داریم. برنامه ما این تا پایان سال این ۹۲ نقطه به شرایط واگذاری برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • ۱۷۱ معتاد بهبود یافته شاغل شدند
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • نصب ۱۲۰ پنل خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد